Opiniones

Ara fa 3 anys la meva vida era un caos. Conflictes amb la meva filla, ruptura amb la meva parella, em vaig quedar sense feina …. Escoltava setmanalment el programa a l’ Ofici de viure de Catalunya ràdio, fins que un dia vaig escoltar la Marta en una intervenció al programa. Només escoltar-la parlar, vaig saber que havia de contactar amb ella. Que era la persona que em podia ajudar. I així va ser. La meva vida ha fet un gir de 180º
En tot el procés de canvi, he après a confiar, acceptar, perdonar i perdonar-me. M`he sentit que no estava sola, m`he sentit acompanyada per ella, segura i confiada de que tot aniria bé. És una persona formada, professional i entregada. Una gran persona.
Ara puc dir a la vida. Gràcies, gràcies, gràcies. !!

Àngels C, Interiorista (Igualada)


Ara ja fa un temps, vaig passar per una experiència difícil a la feina, em sentia atrapada, no respectada ni valorada , i tampoc era capaç de fer cap moviment ja que estava bloquejada i no era capaç de veure alternatives, tot ho veia negre, així que sempre estaré agraïda a una amiga que em va donar un consell, casi una ordre, ves a veure a la Marta Domènech, parla amb ella i explica com estàs, i a veure si et pot ajudar. Així ho vaig fer, com un pollet desvalgut; que no sap com aixecar el vol. Vam quedar per fer un te i li vaig explicar quin era el meu problema, necessitava canviar de feina i no sabia per on començar; ja ni em valorava a mi mateixa ni creia en mi, ni en totes les meravelloses oportunitats que la vida ens posa al davant. Em va dir que podia ajudar-me i vam quedar de fer la primera sessió ; a partir d’aquí van començar a fer feina, i en un any ja vaig trobar una feina fantàstica, amb bon ambient i una jefa estupenda. Cada sessió amb la Marta és una oportunitat de conèixer-me més, per recordar-me on sóc i on vull anar i connectar amb tota l’abundància, felicitat, pau i amor que ja hi ha dins meu.

Susanna V, Secretaria Consulta Mèdica (Barcelona).


Vaig conèixer la Marta per casualitat, un dissabte al matí escoltant l’Ofici de Viure per Catalunya Ràdio. Van ser només uns minuts però suficient per fer-me pensar que el que deia tenia molt sentit. Em vaig quedar amb les ganes de saber-ne més i per internet em vaig posar en contacte amb ella. Era conscient que no estava a gust amb la meva vida però no sabia ben bé en què estava fallant ni en el que havia de fer per sentir-me millor.
La Marta em va ajudar a analitzar les meves emocions i entendre-les, a no sentir-me tan responsable de tot, a acceptar els altres com són i passar pàgina del que ja no es pot canviar. En fi, el fet de conèixer-me millor m’ha permès prendre les decisions adequades que m’han portat a ser una persona més feliç.
La conclusió que he tret és que hi ha moments de la vida en què val la pena invertir en una mateixa, fer aquest esforç té recompensa i li estic molt agraïda a la Marta.

Marta PH, Advocada (Barcelona)


Me ha encantado el trabajo que he hecho con Marta. Me ha ayudado a situarme en muchos ámbitos de la vida y sentirme mas tranquila conmigo mismo. Es una perspectiva honesta, abierta, y que me ha plantado semillas para seguir haciendo por mi misma y tomar la responsabilidad por mi vida. Gracias de todo corazón.

Luci S, Professora (Vilanova i la Geltrú)


Vaig conèixer a Marta a través d’una intervenció que va fer al programa que emet setmanalment Catalunya Ràdio sobre benestar emocional i conducta humana anomenat “L’Ofici de Viure”.
Em va agradar el contingut i la seva veu em va transmetre confiança. En aquells moments necessitava de certa orientació sobre un tema que em preocupava i vaig cercar informació fins localitzar on trobar-la.
Ens vam citar i durant un temps vaig fer sessions amb ella. Des del primer moment i a mida que avançavem en el treball tot s’aclaria i les seves recomanacions, opinions i tipus de treball van funcionar en la meva millora personal i en el problema puntual que m’havia portat a trobar-me amb ella.
El meu reconeixement per la seva professionalitat i persona, va fer que em comprès pocs dies després, el seu llibre “Súbete al Árbol más alto” el qual vaig trobar interessantíssim per acabar de conèixer-la millor i com a complement al seu treball.
Per tant, no puc dir més qué coses bones de la Marta… Agrair l’interès tant humà que té per les persones, la seva implicació per ajudar i tractar amb els seus coneixements als que en certs moments de la vida ens trobem una mica perduts. T’estaré sempre agraïda.

Maite IJ, Tècnica entitat bancaria (Sant Cugat del Vallès)